júl.
18.

csináld magad

Ingyenes lakossági apróhirdetés#1

Bárkivel megeshet, hogy egy idegen bolygón utazgatván egyszerre rádöbben, hogy elvesztette az anyahajót, és ezzel együtt a hazajutás esélyét is. Ebben a helyzetben megpróbálhatnánk E.T. módján rádiójeleket sugározni - ha volna lövésünk hozzá, hogy kell rádiót építeni. Én például nem tudnék, ezért a következő módszert javaslom: Adjunk fel apróhirdetést! Persze általában ez is pénzbe kerül, ráadásul az adott idegen bolygó idegen valutájában - nos, hirdessünk ingyenesen.


A fenti képet mentsd le, nyomtasd ki tetszőleges példányban, vágd kettőbe, azután vagdosd be a letéphető fülecskéket, majd tedd ki olyan helyeken, ahol számítani lehet az anyahajó felbukkanására.

Ha jól dolgoztál, ehhez hasonló eredményt fogsz kapni:

 

Ingyenes lakossági apróhirdetés#2

Tovább bonyolítja a helyzetet, ha az anyahajó is keresi elveszett utasát, és ugyanezt a módszert választja előkerítéséhez. Segíts nekik!

Mentsd le, nyomtasd ki, stb.

Bármibe fogadnék, hogy valamilyen szerencsés véletlen folytán - hiszen csak akad valaki, aki összehozza őket - a hajó és legénysége végül is egymásra talál. És büszke, boldog, és meghatott lehetsz, hogy ebben Te is is segédkeztél.

Címkék: magad csináld

A bejegyzés trackback címe:

https://invaders.blog.hu/api/trackback/id/tr491252853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása